Restaurant Salino


Restaurant Salino er den livlige, italiensk fætter i Strandhotellet Blokhus’ familie af dejlige restaurationer i Blokhus. Her får du lækker italiensk mad til hele familien i hyggelig stemning – serveret af venligt og opmærksom betjening. Vores italiensk-inspirerede menu er klassisk og enkel, men baseret på lækre råvarer og højt niveau i køkkenet. Her kan du være sikker på at få en pizza i den rigtige italienske klasse. Vi serverer brunch, frokost og aftenmenuer. Her er plads til både børnefamilien og store selskaber. Kontakt os for bordbestilling eller få en uforpligtende snak om jeres næste større selskab på telefon: +(45) 40 40 11 80.
Velkommen til Restaurant Salno – garant for god stemning!

Restaurant Salinos menu

Menuen hos Salino er inspireret af klassiske italienske retter til frokost og aften – og i ferierne får du en lækker klassisk brunchmenu. Her får du pizza, pasta, lasagne og dejlige italienske forretter og desserter samt retter specielt til de små gæster. Bestil a la carte og sammensæt dine favoritter i en tre-retters menu eller nyd en enkelt ret. Vi tilbyder også pizza og pasta som take-away til den nemme mad derhjemme.
Kom forbi mellem 10-12 i alle ferier til vores lækre brunch, der serveres ved bordet. Med huset kaffe eller te ad libitum.

Beliggenhed og lokaler

Lokalerne er naturligvis også inspireret af Italien med hyggelig sydlandsk stemning. Her er god stemning og charmerende ydre, med betjening af venligt og opmærksomt personale. Her er kig til rustikke bjælker og de enester rigtige klassiske rødternede duge på bordene. Spis i skæret af levende lys eller nyd din mad i gårdhaven. Vores hyggelige gårdhave med læ er åben i sommersæsonen og når vejret tillader udendørs servering. Her kan du nyde din mad i frisk luft og solskin. Vi ligger på Høkervej 2, kun få 100 meter fra Blokhus’ smukke hvide strand.
Salinos lokaler er beliggende i en af de nyere bygninger tilhørende den gamle høkergård, hvor der i gamle dage blev handlet med korn, smør, snps og andet godt. I dag er gården nænsomt omdannet til hyggelige restaurationer med menuer til enhver smag.

Arrangementer og selskaber

Skal næste arrangement have en italiensk smag? Restaurant Salino har plads til helt op til 80 siddende gæster, og så har vi vores hyggelige gårdhave oveni. Her er stemning til hyggelige sammenkomster, uanset om det er konfirmation, fødselsdag, firmaudflugt eller andet – vi står klar til at give jer en hyggelig og uformel aften i godt selskab under autentiske rammer. Bestil mad fra vores menukort eller få et skræddersyet arrangement sammensat efter dine ønsker, behov og budget. Vi serverer selvfølgelig gerne italiensk inspirerede menuer, men har I andre ønsker, snakker vi om det.