Restaurant Blå


Fine Dining på et ægte badehotel

Midt i den lille Nordjyske strandby Blokhus ligger Restaurant Blå. Her serveres både morgenmad, frokost og aftensmad med afsæt i de danske badehotellers unikke historie. Vores menukort tager udgangspunkt i sæsonbetonede og lokale råvarer, og med Vesterhavet som nærmeste nabo, garanterer vi, at levere en gastronomisk oplevelse, du sent vil glemme. Vores venlige og veluddannede personale – både dem i køkkenet og dem på gulvet, gør altid deres ypperste for at sørge for, at vores gæster får en udsøgt gastronomisk oplevelse.

Restaurant Blås menu – Råvarer fra baghaven

Hos Restaurant Blå kan du nyde både morgenmad, frokost og aftensmad.
Friske råvarer og de danske badehotellers historie står vores hjerte nær, og vi gør alt hvad vi kan for at lade det komme til udtryk i vores madlavning og service. Vores nærmeste nabo er Vesterhavet – der hvor nogle af de bedste friske fisk hives op af vandet. Vi ønsker at være tro mod de skønne råvarer, som Nordjylland har at give os, samtidig med at vi skaber retter og oplevelser for vores gæster, som de sent vil glemme.
Vores morgenmadsbuffet serveres hver morgen fra 7.00-10.00 (i weekends fra 7.30-10.30). Morgenmaden kan nydes af logerende gæster såvel som udefrakommende. Vores morgenmadsbuffet byder på mange lokale specialiteter, brød, yoghurt, pålæg og diverse æggeretter, som kan bestilles hos vores tjenere. Desuden er det muligt at bestille kaffe og en morgenbitter, hvis det frister.

Vores frokost serveres hver dag fra klokken 12.00-15.00. Vores frokostretter favner både lette anretninger i form af smørrebrød, og andre danske klassikere. Også på vores frokostkort tager vi udgangspunkt i alt godt fra havet, og du kan derfor finde flere retter med fisk og skaldyr på vores frokostmenu. Desuden serverer vi hver søndag vores klassiske søndagsfrokost, som også er baseret på lokale sæsonvarer.
Vores aftenmenu byder på et gourmetinspirerede opsæt med fine dining på allerbedste nordjyske manér. Vores gæster kan nyde en lækker 3- eller 4-retters menu, eller den helt store menu, som vi kalder “En aften på Strandhotellet”.
Vores menu er ofte inspireret af det franske køkken, men bruger alt det bedste fra den danske natur, og samtidig med referencer til de danske badehotellers historie.

En restaurant på et badehotel

Restaurant Blå er beliggende i selve Strandhotellet. Dermed deler restauranten omgivelser med det klassiske strandhotel, hvoraf det klassiske strandmiljø altid til stede, når vi planlægger vores menuer. Vi skaber altid fuldkomne oplevelser, uanset om du er gæst på hotellet eller ej. Vores rammer skaber en naturlig reference til den klassiske badehotelsferie, og vi ønsker naturligvis at denne reference også vækkes i vores mad.

Arrangementer og selskaber

Vil du dele en helt speciel dag med dine venner og familie? Skal dit arrangement holdes i smukke rammer og med fantastisk mad? Med vores unikke placering i Strandhotellets smukke lokaler, kan vi levere de helt rigtige rammer. Vi kan naturligvis også levere en skøn menu, som er tilpasset til dine ønsker.
Vil du høre mere? Så kontakt os og lad os planlægge dit arrangement.

Besøg os: