Oak Bar


Hyggelig cocktail- og snacksbar

Velkommen til Restaurant Oak bar! Oak Bar er din hyggelige oase placeret i naturskønne Blokhus. Vi inviterer jer ind i vores intime og afslappende univers, hvor drinks, vin og snacks danner de ultimative rammer for velfortjent kvalitetstid. Vores menukort består af smagfulde, men simple retter, som bedst parres med en af vores lækre cocktails eller et koldt glas hvidvin.

Når du besøger Restaurant Oak Bar bliver du mødt af en indendørs/udendørs stemning. Vi har nemlig inviteret dele af naturen ind og skabt en atmosfære, som ligger op til ro og nydelse. Uden at røbe for meget, så vil du både komme til at opleve sand, træ og grønne elementer. Kom og se for dig selv – book dit bord allerede i dag!

Restaurant Oak Bar – The place to meet & eat!

Udover dekadente, saftige burgere kan du få vores berømte Flammkuchen med rødder fra Alsace. Vi serverer dem på et solidt træbræt, hvilket gør dem perfekte til deling. Vi anbefaler, at I nyder vores burgere eller Flammkuchen i tilbagelænede omgivelser, som f.eks. i vores Chesterfield-sofaer.

Der er ingen tvivl om, at Oak Bar er sommerens centrum i Blokhus. Vi serverer fadøl, cocktails og lækre vine i den lune sommervarme. Sommeren er jo fantastisk, men udover det varme sommervejr, kan du se frem til fest og dans hos Oak Bar. Vi har nemlig DJ og live musik hver torsdag, fredag og lørdag fra kl. 21.00-24.00.

I vinterhalvårets åbningstider byder vi jer indenfor til noget varmt at drikke, eller et dejligt glas rødvin foran pejsen. Vores plankevægge er indbegrebet af hygge i de kølige måneder. I kan eventuelt gå en dejlig tur langs stranden og få blæst i håret – så sørger vi for at pejsen er tændt, så I kan komme ind og slappe af efterfølgende.

Oak Bar rimer på cocktails

Med lidt god vilje kan ovenstående rim lade sig gøre, men nok om det. Hovedsagen er, at vores bartendere shaker og mixer cocktails af anden kaliber. Vores cocktailkort indeholder alt fra eventyrlige til klassiske drinks. Alle har dog en fællesnævner; de er lavet med passion! (og alkohol). Vores drinks og cocktails smager bedst i vores bløde sofaer eller i vores udendørs lounge (solskin at foretrække). Vi kan dog ikke garantere solskinnet, men vi kan tilbyde 2 for 1’s pris fra 15.00-17.00. Kom ind og smag!

Skal du samle dine nærmeste?

Skal du afholde et lille event eller blot samle dine nærmeste til en uforglemmelig dag/aften? Så sørger vi for, at I kan nyde hinandens selskab i de hyggeligste rammer – nemlig Bunkeren! Bunkeren er vores lille hemmelige fristed – autentisk og rustikt. Her træder du ind på et gulv af sand og murstensvægge som omfavner dette – hyggeligere bliver det ikke! Book bunkeren til bl.a. øl- og vinsmagning, polterabend eller blot en hyggelig stund med venner/familie.

Book bord på restaurant Oak Bar

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Oak Bar. Vores fantastiske personale står som altid klar med personlig og hjertevarm betjening.

Besøg os: